Wednesday, September 21, 2016

Tetamu ke A Famosa Water Theme Park


Alhamdulillah harini kami menerima 2 tempahan untuk tinggal di homestay kami

1. Check in 8/11/2016; check out TBA 


Tempahan seawal sebulan lebih. Terima kasih kami ucapkan kepada kepada mereka yang merancang perjalanan dengan baik. pernah sekali kami menerima panggilan pada jam 12.30 malam. dah tido? haha..semestinya sebab esok tu aku dah le kene balik ke KL untuk bekerja. minta maaf kami tidak dapat melayan permintaan tersebut ditambah pula dengan khuatir dengan keselamatan. Ye la 12.30 malam kot..macam2 boleh berlaku

update:

patut lah tempah awal..musim konvokesyen rupanya..tahniah kak...sebab akak 1st yang booking...sambungan SINI2. Check in 8/10; check out 9/10


family ni dah beli tiket untuk ke A Famosa Water Theme Park. soalan awal abang ni dia tanya berapa jauh jarak dari homestay ke A Famosa. Aku pun main agak-agak je dalam 10km - 15km. Tapi bila cek balik google mapsdalam 19km gak..haha..sebab dah biasa lalu jalan tu jadi takde lah terasa jauh sangat. tapi abg ni kata ok je.

Dalam blog homestay tu nampaknye aku kene kerja keras sini untuk update lokasi dan jarak tempat2 yang orang ramai datang.

Haritu ada yang bertanya jarak ke zoo melaka, ada yang bertanya jarak ke JAPERUN Machap dan lain-lain. Aku dah buat page untuk lokasi-lokasi menarik tapi belum berkempatan nak buat kajian.

No comments:

Post a Comment